14 Haziran 2015 Pazar

Suadiye Miltaş Spor Tesisleri / Nişan DJ / DJ Serhat Serdaroğlu

Suadiye Miltaş Spor Tesislerinde gerçekleştirdiğimiz nişan organizasyonunda yemekli ve bol eğlenceli bir oganizasyon oldu. Mekan sahipleri çok cana yakındı ve bizi çok güzel ağırladı.  Miltaş Spor Tesisleri aslında 1986 yılından beri tenis başta olmak üzere değişik spor dallarında sektörün hizmetindedir. Tesislerde 1986 yılından bu yana her yıl yaz başında “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası” düzenlenmekte ve bu sayede Türk sigorta piyasası ile ilgili yabancı reasürör ve brokerlar, sigorta şirketleriyle farklı bir atmosferde bir arada olma fırsatı bulmaktadırlar. Ayrıca, her yıl çeşitli yaş grupları için açılan tenis ve basketbol spor okullarının yanı sıra yetişkinler için de özel tenis dersleri verilmektedir. 

Gece 00:00'da biten organizasyonumuzda bakalım gece boyunca neler yaşanmış gelin hep beraber bir göz atalım;

 








Miltaş Spor Tesisleri (Suadiye)

Genel Tanım


İbrahim Kutluay Basketball Academy Miltaş Spor Tesisleri Kış Basketbol Eğitim Programı, 2010′dan bu yana, Miltaş Spor Tesisleri Spor Salonu’nda faaliyetlerini sürdürmektedir.

İbrahim Kutluay Basketball Academy Miltaş Spor Tesisleri Kış Basketbol Eğitim Programı, 5 – 16 yaş arası kız ya da erkek tüm sporculara açıktır.

Kış Basketbol Eğitim Programları haftasonları yapılmakta, çalışmalar spor salonunda, her sporcuya bir top ve 8 – 10 sporcuya bir antrenör düşecek şekilde gerçekleştirilmektedir. Çalışma programı, yılların bilgi birikimi ve deneyimine sahip kurucularımız Devrim Kıvanç, Ercüment Ülker, İbrahim Kutluay ve Murat Özgül tarafından hazırlanmış olup, onların yakın gözetiminde, antrenörlük ve pedagojik formasyon eğitimi almış deneyimli antrenörlerce uygulanmaktadır. Her bir sporcunun gelişimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine ve ailesine rapor edilmektedir.

Eğitim programı, hücum ve savunma tekniklerinin yanısıra, şut, pas, top sürme, perdeleme, adam adama savunma, bire bir hareketler, ribaund, topsuz alanda hareket ve top hakimiyeti çalışmalarını kapsar. Sporcular bu çalışmaları, yaş ve basketbol bilgisi seviyelerine göre ayrıldıkları gruplarda, kendi yaş ve seviyelerinden sporcularla gerçekleştirirler.

Adres:

Miltaş Spor Tesisleri
Ulus Sok. No: 10
Suadiye / İstanbul

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder