14 Haziran 2015 Pazar

Emirgan Korusu Pembe Köşk / Kına DJ / DJ Serhat Serdaroğlu


04.06.2015 Perşembe günü Emirgan Korusu Pembe Köşk'ünde gerçekleştirdiğimiz kına organizasyonu her zaman ki gibi yine çok eğlenceli bol danslı geçti. Önce biraz pembe köşkü tanıyalım. Emirgan Korusu içinde, iki katlı tipik bir Osmanlı evi görüntüsündeki köşkümüz, içeri girdiğinizde sıcaklığıyla sizi saracak. Hafta sonu kafeteryaya dönük hizmet vermektedir. Ayrıca Nişan, Düğün, Toplantı ve organizasyonlarınızda hizmet sunmaktayız. Yaz Aylarında 350 kişiye kadar gruplarınızda ve 300 kişiye kadar kokteyllerinizde hizmet sunabilen köşk, kış aylarında 100 kişilik grup ve kokteyl imkanına sahip.

Vee.. Set'in başında DJ Serhat Serdaroğlu. Bakalım organizasyondan önce neler kameralarımıza yansımış görelim;
 
 







İletişim Bilgileri

Adres : Emirgan Korusu - Sarıyer / İSTANBUL
Tel : 0212 277 76 58 - 0212 229 36 68
Ulaşım
Özel Aracınızla
1.Avrupa yakası, Beşiktaş - Sarıyer arası sahil yolunu, Beşiktaş istikametinden Sarıyer istikametine doğru takip ederek Emirgan semtine kolayca ulaşabilirsiniz. Daha sonra Sarı Köşk ve Pembe Köşk ören yeri (sarı renkli) tabelalarımız Emirgan Korusu'na kadar size rehberlik edecektir.
2. Çevre yolundan ulaşmak için; Fatih Sultan Mehmet Körüsü 'nün Avrupa yakasından Küçükarmutlu Sapağı 'nı kullanarak sahil yoluna ulaşmanız ve 1 no.'lu yolu takip ederek Emirgan Korusu 'na ulaşmanız mümkün.

Toplu Taşıma Araçlarıyla :

Emirgan Korusu 'na toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak için bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak kuruluşu olan İ.E.T.T. 'nin sahil yolundan Sarıyer 'e giden bütün otobüslerini kullanabilirsiniz. Emirgan durağından sonra 5 dakikalık bir yürüyüşün ardından sizi Emirgan Korusu 'ndaki Sarı ve Pembe Köşklerimizde bekliyor olacağız.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder