25 Kasım 2014 Salı

İstanbul Shareton Maslak Hotel Valentin / DJ Serhat Serdaroğlu


16.08.2014 tarihinde Sheraton İstanbul Maslak Otel'i "Valentin" de gerçekleştirdiğimiz düğünde çiftlerimizin mutluluğun yanı sıra bizde oldukça heyecanlıydık ve çok iyi hazırlandık. Özellikle bu blogun en son yazılmasını istedik ki sezonu zirvede kapatmak bizim için apayrı bir şerefti. Şehir merkezindeki ideal konumu, sunduğu geniş ve kaliteli servisleri ile unutulmaz anlarınız için size ev sahipliği yapıyor Sheraton Maslak Oteli. Muhteşem dekoru, görkemli salonları ve VIP hizmetleriyle misafirlere unutulmaz geceler hazırlıyor. Yemekli gerçekleşen organizasyonumuz da saat 21:00 sularında başlayan müzik programı hem yemek hem eğlence anlamında tamamen mükemmeldi. Özel günleriniz için seçkin bir adres olduğu kesinlikle söyleyebileceğimiz bu mekan misafirlerine unutulmaz bir an yaşattığı aşikar. Her zaman daha iyiyi ve mükemmeli hedefleyen profesyonel ve güleryüzlü ekibi hizmet kalitesini bizlere çok iyi yansıttı.



O ani eminiz ki unutamayacaksiniz! Zarif gecelerinizi süsleyen sandalye giydirmeleri, masa örtüleri, peçeteler ve şık şamdanlar... Küçük ve samimi kokteyller, 1000 kişilik görkemli bir düğüne kadar bütün özel günlerinizde sizde bizimle çalışabilirsiniz.


Yemekli gerçekleşen organizasyonda yemekler yendikten sonra eğlemeye başlayabilirdik! Programımızda herşey her zaman olduğu gibi mükemmel gitti ve bakalım Düğün DJ ekibi olarak bu güzel düğün gecesinde neler yaşanmış hep birlikte görelim;















Sadece konaklama değil, yaşam mekanı..

Sheraton İstanbul Maslak’ta dostça tebessüm ve sıcak bir karşılama sizi bekliyor. Şehrin yeni iş merkezinde yer alan otelimizde, işinizle yorulmadan ilgilenmenin rahatlığını yaşayacaksınız.

Yaşam boyu sürecek anılarınızı Sheraton İstanbul Maslak'ta paylaşın.

Yoğun bir iş gününden sonra, otelimizin sıcak renkleri ve huzur veren atmosferi size tüm günün yorgunluğunu unutturacak.

İstanbul Sheraton Maslak Hotel'e buradan ulaşabilirsiniz;

Adres: Büyükdere Cad. No: 233, Üç Yol Mevkii, 34398 Maslak - İstanbul / Türkiye
Bize Ulaşın:· (+90)(212) 3359999
Toll-Free: 00800 353 90024· 

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2014 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!





2 yorum :

  1. Serhat bey hayırlı olsun.. Başarılarınızın devamını dilerim Saygılarımla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz öncelikle, teşekkür ederim.

      Saygılarımla...

      Sil