26 Ağustos 2014 Salı

Marma Kongre Hotel / Maltepe Üniversitesi Kampüsü / DJ Serhat Serdaroglu


Maltepe Üniversitesi Kampüsü'nün içerisinde yer alan Marma Kongre Hotel'i doğayla iç içe, insanın nefes aldığı hissinin otelden içeri girer girmez uyandırdığı 4-4'lük bir otel... Havanın mükemmelliğinden masanın düzenine, ses sisteminin kalitelisinden havuzun ışıklandırmasına kadar herkesin rüyalarını süsleyeceği bir düğün organizasyonu gerçekleştirdik. Mümkün olduğunca her anı fotoğraflamaya ve video'lamaya kalksakta hiç bir zaman iki çift gözün gördüğü kadar güzel gösteremiyor hiç bir kamera... Bu yüzden fotoğraflayabildiğimiz kadarıyla sizlere bu güzel ve özel gece de neler yaşandığını anlatmaya çalışacağız. Gerçekleştirdiğimiz konspet düğünde en çok dikkat çeken ve geceye damgasını vuran olay damat ve arkadaşlarının havuza atlamasıydı. Özellikle bir beyfendinin su geçirmez telefonuyla havuza koşa koşa atlayıp tam hava da kaldığı esnada kendi selfie'sini çekmesi gece damgaya vurdu açıkcası... Kokteyl ile başlayan gece, yemeklerin servis edilmesiyle devam etti. Yemeklerin lezzeti hala tadı damağımızda, yemeklerin ardından kokteyl havasında devam eden düğünümüzü artık hareketlendirme vakti gelmişti. Vee... Eğlence ve eğlenme zamanı! Bakalım bu güzel düğünde neler yaşanmış hep birlikte görelim;








































Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 dakika, Atatürk Havalimanı'na 45 dakika, şehir merkezine sadece 10 dakikalık mesafedeyiz.


Marmara Eğitim Köyü Büyükbakkalköy
34857 Maltepe - İSTANBUL

Tel: 0 (216) 626 12 00
Fax: 0 (216) 626 11 69
E-posta: info@marmaotel.com
Web: http://www.marmaotel.com/Iletisim.aspx





Not: Resimler tarafımızdan özel olarak çekilmiştir. Kaynak belirtilmeden yada izinsiz kullanımı yasaktır.
Dj Performansında Türkiye'nin En İyi Düğün DJ'i için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz.


Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2014 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder