26 Haziran 2014 Perşembe

Emirgan Korusu Pembe Köşk Düğün II / DJ Serhat Serdaroğlu / Düğün DJ


22 Haziran 2014 Pazar günü Emirgan Korusu Pembe Köşk'ünde gerçekleştirdiğimiz düğün de muhteşem mimarı yapının yanı sıra, havanın mükemmelliği, manzaranın serinliği, ortamın elitliği göze çarpan özelliklerinden sadece bir kaçıydı. Sadece ve akıcılığın göze çarptığı düğünde çiftlerimizin hazırlamış olduğu barkovizyon gösterisi misafirlerden büyük alkış topladı. Ses ve ışık sisteminin mükemmelliği de ayrı bir konu. Çiftlerimize Allah'tan bir ömür mutluluk dileriz. Bu güzel gece de neler yaşanmış daha fazla uzatmadan hemen şöyle bir göz atalım;







 








Emirgan Korusuna Nasıl Giderim?

Özel Aracınızla
1.Avrupa yakası, Beşiktaş - Sarıyer arası sahil yolunu, Beşiktaş istikametinden Sarıyer istikametine doğru takip ederek Emirgan semtine kolayca ulaşabilirsiniz. Daha sonra Sarı Köşk ve Pembe Köşk ören yeri (sarı renkli) tabelalarımız Emirgan Korusu'na kadar size rehberlik edecektir.
2. Çevre yolundan ulaşmak için; Fatih Sultan Mehmet Körüsü 'nün Avrupa yakasından Küçükarmutlu Sapağı 'nı kullanarak sahil yoluna ulaşmanız ve 1 no.'lu yolu takip ederek Emirgan Korusu 'na ulaşmanız mümkün.

Toplu Taşıma Araçlarıyla :
Emirgan Korusu 'na toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak için bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak kuruluşu olan İ.E.T.T. 'nin sahil yolundan Sarıyer 'e giden bütün otobüslerini kullanabilirsiniz. Emirgan durağından sonra 5 dakikalık bir yürüyüşün ardından sizi Emirgan Korusu 'ndaki Sarı ve Pembe Köşklerimizde bekliyor olacağız.

İletişim Bilgileri

Adres : Emirgan Korusu - Sarıyer / İSTANBUL
Tel : 0212 277 76 58 - 0212 229 36 68


Not: Resimler tarafımızdan özel olarak çekilmiştir. Kaynak belirtilmeden yada izinsiz kullanımı yasaktır.

Dj Performansında Türkiye'nin En İyi Düğün DJ'i için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz.

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 - Bahadır İleri (+90) 539 366 13 37

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder